Stedentrip

De ochtend breekt aan. Ik hoor mijn wekker af gaan en de vogeltjes hun ochtendlied zingen. Ik stap mijn comfortabele bed uit en open de gordijnen. Mijn vriend wordt er wakker van. Hij rekt zich uit en trekt me terug het bed in. “Nog vijf minuutjes” zei die dan. En ik geef weer toe en bleef nog vijf minuutjes liggen. Na de vijf minuutjes liep ik naar de badkamer en nam ik een douche. Na de douche maakte ik me klaar voor werk. Ik liep naar beneden en mijn lieve vriend had al een kop koffie voor me klaargezet. Ik maakte een klein ontbijtje voor mezelf. Een lekker bakje yoghurt met wat fruit erbij. Ik pakte mijn spullen en ging naar mijn werk.

Gekookt of bestelt?

Op werk was het erg druk. Er was veel mis gegaan de afgelopen week en dat moest nu natuurlijk weer opgelost worden. Ik liep door naar mijn kantoor nadat ik mijn collega’s heb begroet. In mijn kantoor stond een stapel met papierwerk waar door heen moest worden gegaan. Dus dat werd nog een lange dag. Ik ging snel aan de slag dan ben ik ook eerder thuis om lekker van een rustig filmavondje te genieten. Na het harde werk was ik eindelijk klaar en ben ik snel naar huis gereden. Mijn vriend had een heerlijke maaltijd voor ons gekookt. Het had ook bestelt kunnen zijn nu ik er over na denk maar het was in ieder geval lekker.

Rome!

Na de heerlijke maaltijd zijn we op de bank gaan zitten en keken we even tv en natuurlijk even naar het nieuws. Uiteindelijk kwamen we op het gespreksonderwerp vakantie. We wilde er wel een keertje tussen uit. Zo kwam ik met het grandioze idee: stedentrip Rome. Online op Bebsy zag ik een goedkope ste4dentrip naar Rome. Het is natuurlijk zo een mooie stad. Alles lijkt op een openluchtmuseum. Een prachtige omgeving en natuurlijk het heerlijke Italiaanse eten.

Culinair eten

Op Bebsy zag ik allerlei alternatieven voor een stedentrip. Zo zag ik hele goedkope hotels om te verblijven in de mooie omgeving. Ik kon snel hele goede alternatieve vinden door middel van filteren op de site. Alle relevante hotels werden weergeven en natuurlijk de voordelen van het hotel. Zoals de ligging die erg handig is voor zo een stedentrip. Wanneer je in the middle of nowhere zit wordt een stedentrip wat lastiger. Ook worden er bezienswaardigheden, de beste hotspots en het beste culinair eten aangeraden.

Anderen lazen ook

Andere blogs