Je draagt wat je wilt

We leven in een tijd waarin de term ‘leef en laat leven’ steeds meer gebruikt wordt maar vooral ook opgevolgd. Vroeger konden we veel meer oordelend spreken en dat kan tegenwoordig natuurlijk ook maar dat vinden we lang niet zo normaal meer. Iedereen mag er zijn, in wat voor verpakking die komt of wat voor levensstijl hij of zij eropna houdt. Mits je geen anderen pijn doet natuurlijk. Deze term geldt ook voor kledingstijlen. Lees je mee?

Gezond en gelukkig

Er blijft veel oordeel heersen als het om plus size mensen gaat en wat zij wel of niet zouden moeten doen of dragen. Daar kunnen we heel kort over zijn: zolang je goed voor je lichaam zorgt en je goed in je vel zit, maakt het niet uit hoe je er uitziet. Gezond zijn en een klein maatje hebben, staan namelijk helemaal niet aan elkaar gelijk. Gelukkig wordt die kennis steeds bekender tegenwoordig.

Kijk wat bij je past

Dan nog kunnen er stijlen en trends zijn op het gebied van kleding die beter bij je lichaam passen. Daarmee sluiten we andere stijlen niet uit maar het kan zo zijn dat deze stijlen, trends en specifieke kledingstukken flaterend werken en jouw vormen er nog beter uit laten komen. Om uit te vinden wat bij je past, zul je verschillende dingen moeten uitproberen. Maar je kan ook op internet kijken wat men aanbeveelt. Er is immers enorm veel hippe grote maten mode te vinden.

Voor als je het zelf wilt

Voel je je nu af en toe niet zo goed in je velletje of wil je een bepaald jurkje aan dat glad hoort te vallen? Dan kan je een korset kopen. Een korset duwt jouw vormen plat en in vorm. Zo heb je precies dat zandloperfiguurtje maar wel met mooie vormen, geen rolletjes. Daar was sowieso al niets mis mee, maar zo staat dat jurkje als het bedoeld is en kan jij je er helemaal zeker in voelen.

Voel je sexy

Een korset is over het algemeen bedoeld als onderkleding en kan ervoor zorgen dat je je beter en vooral ook sexy voelt. Dat is heel belangrijk als mens. Ook als er niemand is waar je het specifiek voor aantrekt of als het korset niet bedoeld is om gezien te worden, kan het effect nog wel enorm zijn. Een korset kan een oplossing bieden voor die ene outfit of voor die dag dat je je minder goed voelt.

Anderen lazen ook

Andere blogs