De beste games voor game kaarten

Vragen je kinderen al dagenlang om nieuwe game kaarten? Hebben ze al hun games al uitgespeeld en willen ze nu dan toch eindelijk iets nieuws? Wil je graag je kinderen blij maken, maar ben je toch een beetje terughoudend met het kopen van game kaarten, omdat je niet precies weet hoe deze werken? In deze blog leggen we kort uit hoe game kaarten werken en geven we je ook nog een paar tips voor leuke games. Dus wil je meer weten over game kaarten en de gamewereld van je kinderen? Lees dan vooral verder!

Wat zijn game kaarten eigenlijk?

Game kaarten zijn kleine kaartjes waarmee je games kan kopen om te spelen. Er zijn meerdere varianten. Zo kan je een abonnement kopen. Dit werkt hetzelfde als bijna alle andere maandabonnementen. Je betaalt maandelijks een bepaald bedrag en dan kan je bepaalde, exclusieve games spelen. Je kan ook een prepaid kaart kopen. Hier wordt dan een bepaald bedrag op gezet, waarvoor je games kan kopen. Deze kaarten kan je in de winkel kopen, maar ook online. Als je de kaart online koopt, kan het zijn dat deze naar je wordt opgestuurd. Het kan ook zijn dat je deze via de mail moet downloaden.

Onze top picks

Goed, je hebt een game kaart gekocht voor je kinderen. Het leukste is als je dan ook mee kan praten over de games die ze spelen. We hebben hier een klein lijstje gemaakt van de nieuwste games en games die later dit jaar uitkomen. Zo heb je het hele jaar iets om gezellig samen over te praten en op te wachten.

We beginnen met een game die in februari is uitgekomen: Horizon Forbidden West. Deze game gaat over de wereld van Aloy, die op een technologisch dieptepunt is gekomen. Aloy besluit in deze game naar het westen te gaan en ze vindt zo niet alleen nieuwe machines, maar ook nieuwe stammen en nieuwe dreigingen.

Ook Elden Ring kwam eerder dit jaar uit. In deze game moet je moet je alle onderdelen van de Elden Ring bij elkaar weten te vinden om Elden Lord te worden. Het grote probleem is dat alle scherven van de Elden Ring nu in handen zijn van alle mensen die het land regeren. Het terughalen van deze scherven is dan uiteraard ook niet zonder de nodige gevaren.

We eindigen met een game die later dit jaar uitkomt: God of War: Ragnarok. In deze game moeten vader en zoon niet alleen elkaar maar ook zichzelf helpen om de allesbelsissende strijd met de Noorse goden te overwinnen.

 

Anderen lazen ook

Andere blogs