Visitekaartjes drukken is nog steeds een goed idee

Visitekaartjes drukken lijkt misschien wat ouderwets, maar dat is het zeker niet. Je kunt visitekaartjes drukken laten en deze uitdelen op beurzen en netwerkevents. Een visitekaartje is nog steeds onderdeel van de eerste indruk die je maakt. Dus een visitekaartje drukken doe je niet zomaar. Je moet goed bedenken wat je op het visitekaartje wilt zetten. Alleen je naam en je telefoonnummer? Of ook je e-mailadres en de website van je bedrijf? En wat denk je van je logo? Je kunt alles terecht op een visitekaartje. Je moet alleen even bedenken wat echt belangrijk is. Voor de bijzaken kun je misschien beter folders bedrukken laten. Dan kun je werkelijk alle infomatie kwijt die je maar wilt geven.

Wat laat jij op je visitekaartjes drukken?

Op je visitekaartjes laat je alleen je basisgegevens drukken. Maar ook je logo en natuurlijk je bedrijfsnaam is van groot belang. Is het belangrijk dat mensen naar je winkel of praktijk komen? Dan laat je je adres op de visitekaartjes drukken. Werk je alleen online? Dan is je telefoonnummer, je website en je mailadres voldoende. Nog niet zo lang geleden werden ook foto's afgedrukt op visitekaartjes. Een foto van de persoon op het kaartje bijvoorbeeld. Maar doe dat alleen als je blij bent met deze foto. Anders, en dat kan ik je garanderen, deel je de kaartjes niet uit.

Gebruik je visitekaartje alleen om contact te leggen

Zet vooral geen "speciale aanbieding" op je visitekaartjes. Deze aanbiedingen lopen eigenlijk nooit zoals je graag zou willen en dan zit jij met een stapel visitekaartjes met een aanbieding die al verlopen is. Nee. Voor aanbiedingen kun je het best kiezen voor een mooie folder of flyer. Vergeet niet om een einddatum op die aanbieding te zetten. Anders kan het zomaar zijn dat je na jaren nog gehouden wordt aan een aanbieding die allang niet meer geldig is.

Heb je snel visitekaartjes nodig?

Heb je gekozen voor een nieuw logo of een nieuwe bedrijfsnaam? Of heb je een nieuwe website? Dan moet je er direct voor zorgen dat deze nieuwe gegevens in omloop raken. Dit kan door snel visitekaartjes te laten drukken. Nog net voor die grote netwerkbijeenkomst van volgende week. Is zo'n spoedklus mogelijk? Jazeker! Je vindt alle informatie online en kunt gemakkelijk contact leggen met het bedrijf via de mail of telefonisch. Er kan dan snel geschakeld worden en zo kan jouw nieuwe naam, website of telefoonnummer snel in omloop worden gebracht.

Anderen lazen ook

Andere blogs