Geef jouw tuin een upgrade met deze dingen!

Net een nieuwe huis, net een nieuwe badkamer en keuken. Nu wordt het tijd dat je al dat onkruid in jouw tuin gaat weghalen en wat mooie grote stenenplaten gaat neerleggen. Bovendien kan er nog wel wat extra’s in jouw tuin. Vaak focussen mensen zich alleen maar binnen hun huis, alles moet mooi en strak zijn en dan hebben ze een mooi huis met een hele zielige tuin. Het wordt altijd gezien als een bijzaak en niet iets wat heel belangrijk is. Wij weten zeker dat als je de onderstaande punten volgt jouw tuin er super leuk uit gaat zien. Met de opkomende zomer is het toch heerlijk als jouw tuin klaar staat en het te laten zien aan alle vrienden en familie met een barbecue bijvoorbeeld. Daar bovenop is je huis ook klaar en sta je daar met een trots gevoel. Bekijk hieronder enkele tips!

Green Egg

Zoals ik hierboven al vermelde in het barbecueën met alle vrienden familie in de zomer, maar ook in de winter of herfst heerlijk. Tegenwoordig zie je in bijna elke tuin wel een barbecue staan, maar wil je er echt uitspringen? Kies dan voor een Green Egg! Dit is een heerlijke compacte barbecue die snel en gemakkelijk aan en uit gaat. Bovendien zijn de looks van deze barbecue niet te missen door de groene kleur en de mooie houten hendel.

OFYR

Wellicht heb je hier nog nooit van gehoord, ik wist het zelf ook nog niet maar daarom zijn wij er om jou de laatste trends uit te leggen. Een OFYR is een vuurschaal maar ook een barbecue. Dit is eigenlijk voor de early birds die de Green Egg niet meer speciaal vinden. Een OFYR is een vuurschaal die rond is en op de ronde plaat kan je verschillende stukken vlees en vis neerleggen doordat het heel heet wordt. Het past perfect in elke omgeving en combineert het buitenleven met gezelligheid, heerlijk eten en dat het hele jaar door. Bovendien kan het ook gebruikt worden als heater.

Houten bad

Hier droomt eigenlijk iedereen van, toch? Een heerlijke houten bad in de tuin waar je de hele dag en het hele jaar, maakt niet uit zomer of winter in kan zitten met een heerlijk wijntje en wat borrelhapjes. In de winter wanneer het koud is stap je met je geliefde het bad in en geniet je 2 uur zonder enige stress. Het bad geeft namelijk een positief effect op jouw lichaam en geest.

Anderen lazen ook

Andere blogs