TOTO, alles over de oudste online bookmaker van Nederland

0
862

Bookmakers met een licentie voor de Nederlandse markt zijn er bijna niet. Sterker nog, TOTO is de enige die daarover beschikt en heeft de juiste vergunningen om voetbalweddenschappen aan te bieden. Wist je dat TOTO al sinds 1956 bestaat? De Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond vond het toen tijd om een voetbalpool te organiseren voor de leden. Deze leden konden gaan gokken op diverse wedstrijden en dat werd massaal gedaan. Zodoende groeide die uit tot de TOTO zoals we die nu kennen.

Op welke manieren valt er te wedden bij TOTO?

Bij veel bookmakers online ben je aangewezen op de Engelse taal. Omdat TOTO van Nederlandse makelij is, vind je de site in het Nederlands en kan je in je eigen taal wedden. Dat is niet het enige voordeel wat online TOTO met zich meebrengt. Ook is de website erg gebruiksvriendelijk gemaakt, zodat je er zonder al te veel problemen doorheen kan navigeren. Daarnaast word je op de hoogte gehouden van wedstrijduitslagen met de extra services die TOT aanbiedt. Online is dus één mogelijkheid om te wedden TOTO, maar als je geen laptop of telefoon bij de hand hebt dan kan je het ook op de traditionele manier doen. Zoek een van de vele TOTO winkels op en vul het papieren formulier in met de wedstrijden waar je op wilt gaan wedden. Echt waar, de formulieren bestaan nog steeds.

Wat heeft TOTO allemaal te bieden?

De oprichting van TOTO was oorspronkelijk bedoeld om te wedden op voetbalwedstrijden van de Eredivisie en Eerste Divisie. Dat is natuurlijk nog steeds zo, maar het aanbod is enorm uitgebreid. Het gaat allang niet meer om binnenlandse wedstrijden en voetbal. Ook op buitenlandse wedstrijden in verschillende sportdisciplines kan je wedden. Daarnaast zijn de wed opties tegenwoordig ook een stuk groter. Dus als je zin hebt om op de Formule 1, golf of hockeywedstrijden te wedden zit je bij TOTO goed. Voor meer nieuws hierover kunt ook langs op de website van nu.nl. Nu.nl is een van de grootste nieuws websites van nederland online. Vind hier alles over u lievelingsonderwerpen. Ook voor actueel voetbals nieuws dat u kan helpen bij het wedden is makkelijk te vinden op nu.nl!

Andere goede alternatieven voor TOTO

Naast TOTO vind je goede varianten op het gebied van online bookmakers. Bet365 is er zo één. Met meer dan 63 miljoen klanten kan deze online bookmaker gezien worden als een van de grote spelers bij het online wedden op wedstrijden. Overigens kan je niet alleen wedden op sportwedstrijden, maar kun je ook een gokje wagen in het online casino. Bet365 is sinds 2021 in Nederland legaal en je kan dus bij ze terecht om eerlijk en betrouwbaar je geld in te zetten. Lees meer over Bet365 in de bet365 review.