Kosten voor een pakket naar Spanje sturen

Ben je opzoek naar een plek waar je pakketten naar Spanje kan sturen? Een plek waar je dan terecht kan is Boekuwzending. Zijn versturen wereldwijd pakketten. Wil je weten wat de pakket versturen naar Spanje kosten zijn? Dit verschilt bij hun per pakket. De minimale kosten zijn 17.50 euro. Dit kan natuurlijk meer zijn als je een groot pakket wilt verzenden. Verder is alles mogelijk om te versturen. Van envelop tot een pallet versturen. De kosten zullen natuurlijk bij een pallet wel een stuk duurder zijn dan bij een envelop. Een pallet hoef je alleen te gebruiken als je iets wilt verzenden dat meer weegt dan 70 kilogram. 

Wat heeft invloed op de verzendkosten?

Er zijn natuurlijk een aantal dingen wat invloed heeft op de verzendkosten. Zo is de bestemming een grote factor. Een pakketje wat je naar Spanje wilt sturen zal meer kosten dan wanneer je dat zelfde pakketje naar België zal sturen. Hetzelfde geldt voor de grootte van het pakket. Hoe groter het pakket hoe groter de kosten zullen zijn, maar de grootte zegt natuurlijk niet altijd hoe zwaar het pakket is. Daarom worden de verzendkosten ook bepaald door het gewicht van het pakket. Als een pakket vrij ligt is zullen de kosten lager zijn dan bij een zwaar pakket. Wanneer valt een pakket onder een zwaar pakket? Dat is vanaf 30 kilogram, alles wat daarboven zit valt onder de zware pakketten. De grens ligt ook weer bij 70 kilogram. Zoals net al is genoemd moeten pakketten of spullen zwaarder dan 70 kilogram namelijk per pallet verstuurd worden. Verder heeft de vorm van het pakket ook te maken met de verzendkosten. Als je bijvoorbeeld een verpakking hebt die een hoogte heeft van tien centimeter, een breedte van 25 centimeter en dan een lengte van 200 centimeter dan is hier misschien een speciale bus voor nodig en worden er extra kosten voor gerekend.

Verzenden buiten Europa

Je kunt bij het eerder genoemde bedrijf, Boekuwzending, niet alleen terecht voor verzendingen binnen Europa, maar wereldwijd. Zo kun je gemakkelijk als bedrijf alles via hen versturen over de hele wereld. Dit geldt ook voor particulieren. Stel je moet een pakketje versturen, zowel binnen als buiten Europa, dan kun je terecht bij Boekuwzending. Je kunt op hun website ook gemakkelijk pakket versturen naar Spanje kosten berekenen. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kun je zien hoeveel het gaat kosten. Het enige wat je dan hoeft te doen is het pakket afgeven en hij zal worden verzonden

Anderen lazen ook

Andere blogs