3x perfecte sporten voor het voorjaar

0
779

Het is officieel lente en dat betekent dat het steeds beter weer wordt! De lente is de ideale tijd om lekker buiten te gaan sporten. Het is niet te koud én niet te warm! Na zo lang binnen te hebben gezeten is de kans groot dat je misschien even bent vergeten wat voor sporten je allemaal in de buitenlucht kunt beoefenen. Hieronder helpen we je een eindje op weg! 

Padel 

Padel is tegenwoordig enorm populair en door het hele land worden er steeds meer padelbanen uit de grond gestampt. Hoe populair de sport al écht is, verschilt wel een beetje per stad. Wanneer je een potje wilt padellen in Noord-Holland kun je bijvoorbeeld terecht bij The Padellers. Zij hebben een ideale locatie voor een potje padel in Hoorn, maar ook in andere privincies als Brabant én daar buiten zijn er genoeg plekken voor een potje padel! In Amsterdam is de sport al zo populair dat je er vaak al een week van tevoren bij moet zijn om een potje te kunnen spelen. Zegt genoeg over hoe leuk deze sport is dus… 😉 Neem dus snel even een kijkje op de website https://thepadellers.nl/ voor een locatie in jouw buurt! 

Hardlopen 

Misschien heb je er zelf ook al wel eens aan gedacht om te gaan hardlopen, maar is het niet helemaal jouw sport. Wanneer dat het geval is, kies je vaak al snel voor een iets anders. Maar vergeet niet dat je met hardlopen mega snel conditie opbouwt én je verbrandt in een korte tijd super veel calorieën. Wanneer je er eenmaal lekker in zit, kan het zelfs een beetje verslavend zijn. Misschien kun je je dat nu nog niet voorstellen, maar dat is echt zo! 😉 Zorg er wel voor dat je niet te enthousiast begint om te voorkomen dat je blessures oploopt.  

Fietsen

Zowel fietsen als hardlopen zijn sporten waar je makkelijk mee kunt beginnen wanneer je lekker in de buitenlucht wilt sporten. Je bent lekker buiten en ondertussen actief bezig. Daarbij is het een groot voordeel dat je helemaal zelf kunt bepalen wanneer je wilt gaan sporten. Is alleen sporten niet zo jouw ding? Bel een van je vrienden op en stap vervolgens samen op de fiets! Daag jezelf uit door het rondje steeds iets groter te maken of voer je fietstempo een beetje op om je conditie te blijven verbeteren!