Supersnel jouw sloopauto verkopen!

Wanneer je een autobezitter bent dien je hem regelmatig naar de garage te brengen om hem te laten checken en eventueel onderdelen te laten repareren. Op een moment raakt de auto versleten en is het niet meer rendabel onderdelen te laten vervangen: de auto is total loss. Voor zo'n sloopauto kun je nog een leuk bedrag ontvangen. Online kun je snel je sloopauto verkopen, bijvoorbeeld bij een bedrijf als OSW. Jouw sloopauto laten ophalen en verkopen kun je online soms al binnen 24 uur regelen. 

Slechts een paar stappen om jouw sloopauto te verkopen

Via een bedrijf, zoals OSW, is het supersimpel je sloopauto te verkopen. Wist je dat je ook andere voertuigen via een dergelijke weg te koop kunt aanbieden? Denk aan een boot, caravan, motor of een auto die nog niet rijp is voor de sloop. Je hoeft slecht een paar stappen uit te voeren als je online gaat verkopen bij bijvoorbeeld OSW, alvorens je een koper gevonden hebt. Allereerst meld je jouw voertuig aan en vermeldt daarbij alle benodigde informatie (ook schade wat het voertuig heeft) en voegt enkele foto's toe. Je ontvang dan een bod van een mogelijke koper. Dit is meestal al binnen twee dagen! In tegenstelling tot wanneer je probeert te handelen via Marktplaats, dan moet je soms weken wachten met soms geen enkel resultaat.

Landelijke ophaaldienst

Het is vaak ook mogelijk om gebruik te maken van een landelijke ophaaldienst voor je voertuig. Overal in Nederland kun je de voertuigen gemakkelijk op laten halen. Op de dag van de verkoop hoef je niet zelf aanwezig te zijn; je kunt ook iemand de verkoop voor jou laten doen, je moet hem/haar dan wel alle benodigde papieren geven, alsook jouw legitimatie. Indien er schade aanwezig is aan het voertuig die niet gemeld was van te voren, zal de koper een nieuw bod doen. Je dient wel zelf de verzekering van het voertuig stop te zetten; de wegenbelasting zal automatisch stoppen. Betaling na verkoop kan contant of via je bankrekening plaats vinden. Een verkoopovereenkomst kun je vaak per e-mail ontvangen. In veel gevallen heb je ook een online account zoals bij een instantie als OSW waarin alle benodigde documenten handig terug te vinden zijn.

Anderen lazen ook

Andere blogs