Op zoek naar een leuk kraamcadeau?

Last minute nog een cadeautje nodig voor een babyshower? Een koffer met naam of houten speelgoed als kraamcadeau is een mooi en persoonlijk cadeau voor als je naar een babyshower gaat. Je kan het cadeau ook nog extra persoonlijk maken door het te laten bedrukken.

Koffertje met eigen naam

Een koffer met de naam van het kind is een praktisch cadeau waar je jarenlang plezier van kunt hebben. De kinderkoffer kan gebruikt worden om speelgoed in op te bergen, maar is ook ideaal voor het opbergen van kleding of spulletjes als ze ergens gaan logeren. De koffers kunnen bedrukt worden met de naam van het kind of je kan een foto op de koffer laten bedrukken. Dit maakt het cadeau nog unieker en persoonlijker. Ook een doktorskoffer met allerlei leuke instrumenten zoals bijvoorbeeld een houten stethoscoop en een reflexhamer is ook een leuk cadeau en staat garant voor uren speelplezier. Wat ook schattig is, is een koffer in de vorm van een schelp of een dier, zoals een hert bijvoorbeeld. Ook deze zijn zeer populair tegenwoordig. Als je op zoek bent naar een leuk cadeau-idee, dan is dit zeker een optie die het overwegen waard is.

Houten speelgoed

Houten speelgoed is een heel leuk en origineel cadeau om te geven op een verjaardag, als kraamcadeau of voor een andere gelegenheid. Houten speelgoed is nog steeds populair onder ouders, houten speelgoed is tijdloos en duurzaam. Kies bijvoorbeeld voor een houten trein, houten blokken om mee te bouwen of een speelgoed auto. Hoe maak je het extra persoonlijk? Het houten speelgoed kan worden voorzien van een naam, geboortedatum, gewicht en centimeters. Dat maakt je cadeau extra persoonlijk. Wat is er leuker dan een houten speelgoed met de naam van je kind erop? Dit maakt het unieke cadeau nog unieker. Het resultaat is een prachtig houten speelgoed waar elk kind dol op zal zijn! Houten speelgoed is stevig en duurzaam. De verf die op het houten speelgoed is gebruikt is volledig gifvrij, hierdoor weet je zeker dat je kind niet ziek wordt van het spelen met zijn nieuwe speeltje. Houten speelgoed: een geweldig cadeau-idee voor een kind!

Knuffels

Knuffels zijn altijd populair bij jonge kinderen. Daarom zijn ze het ideale cadeau om te geven aan kersverse ouders, maar natuurlijk ook heel leuk voor het kindje zelf op mee te slapen en te knuffelen. Ook kan je sommige knuffels voorzien van een naam. De naam kan je dan in een knuffel laten borduren. Dat maakt de knuffel natuurlijk veel specialer om als cadeau te geven of als kraamcadeau en wie weet wordt het wel zijn of haar favoriete knuffel.

Anderen lazen ook

Andere blogs