Helderzienden die contact leggen met overledenen en geesten

Eigenlijk alle helderzienden beschikken over de mogelijkheid net zoals een medium om contact te leggen met overledenen en geesten. Een helderziende krijgt beelden door van een van hun begeleiders, dit kan bijvoorbeeld een gids of een engel zijn. Vervolgens interpreteren ze deze beelden en geven ze de boodschappen door aan jou. Dit kunnen bijvoorbeeld energieën zijn die ze oppikken en die om je heen hangen en waar je last van hebt of een boodschap van een overleden dierbare. Je kan verschillende vragen aan een helderziende stellen. Een helderziende kan niet je toekomst voorspellen. Daarentegen kunnen ze je wel bijstaan in vele facetten. Het is mogelijk dat ze bepaalde dingen aanvoelen die je in de toekomst te wachten staat, maar hierover doen ze geen expliciete uitspraken. Het is wel mogelijk dat ze bijvoorbeeld aanvoelen waar je rekening mee kan houden. Op deze manier is het mogelijk dat je advies krijgt over je toekomst of dat ze een energie oppikken die aangeeft dat je een nieuwe liefde krijgt of een andere baan.

Wat voor soort vragen kan je aan een helderziende stellen?

Het is mogelijk om verschillende vragen voor te leggen in een gesprek met een helderziende. Onderwerpen waar je vragen over gaan kunnen bijvoorbeeld je studie, carrière, relatie, liefde, zelfontwikkeling, persoonlijke coaching of kind gerelateerde vragen zijn. Voorbeelden van dit soort vragen zijn bijvoorbeeld of je een nieuwe baan zal vinden, welke studie het beste bij je past, of je financiele situatie verbetert, of je relatie stand zal houden, of je een nieuwe liefde tegen zal komen, of je zal trouwen en een gezin zal stichten, hoe je de juiste partner kan aantrekken of hoe je de relatie met jezelf kan verbeteren. Andere vragen die je kan stellen zijn waarom je telkens in dezelfde valkuilen trapt, of je gaat verhuizen, hoe de wet van aantrekking werkt, hoe je beter kan omgaan met je gevoeligheid of vragen met betrekking tot je kind zoals hoe je kan omgaan met de hooggevoeligheid van je kind of wat je moet doen als je kind dingen ziet.

Hoe kan je contact opnemen met een helderziende?

Als je contact wilt leggen met een helderziende voor advies dan kan je een helderziende lijn bellen. Vierentwintig uur per dag zijn er verschillende helderzienden bereikbaar om je vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om je vragen telefonisch of via de chat te stellen. Om contact te leggen met een van de vele helderzienden kan je kijken of de website welke helderziende je het meeste aanspreekt en hier een afspraak mee maken.

Anderen lazen ook

Andere blogs