Wil je zakelijk een auto huren?

Indien je zakelijk een auto wilt huren, ook wel leasen genoemd, kun je dit eenvoudig online regelen. Ben je een beginnende ondernemer? Dan kan dit voor jou interessant zijn, indien je niet de hoge uitgave van een nieuwe auto kunt betalen. Wellicht heb je andere prioriteiten waar ook veel geld in gaat zitten. Zakelijk auto huren kan dan uitkomst bieden. Ook is er de mogelijkheid van autodelen. Dit wordt door sommige bedrijven gedaan, het doel hiervan is om het aantal auto's terug te dringen. Nu is het aantal auto's zo'n 9 miljoen, het idee is dat dit teruggedrongen wordt naar slechts 1 miljoen in 2030. Zo kun je dus bijvoorbeeld twee auto's leasen, waar tien medewerkers van je bedrijf gebruik van kunnen maken. Minder benzine-uitstoot en minder extra kosten, dus super fijn! Overigens kun je ook kiezen voor het delen van een elektrische auto. Het autodelen wordt een steeds populairdere vorm van zakelijk auto huren in Nederland dus wellicht is het ook een idee voor jouw bedrijf.

Eigen bedrijfsauto's ombouwen!

Het is ook mogelijk je eigen bedrijfsauto's om te laten bouwen tot deelauto's. Je kunt via een speciale app deze auto's laten gebruiken door al je personeel. Hierdoor heb je ook meer parkeerruimte voor bezoekers en hoeven zij nooit meer bij de buren te parkeren. Wanneer je kiest voor deelauto's huren, kun je ook kiezen voor poolauto's, deze vervoeren meerdere werknemers tegelijkertijd, dus ook dat is voordelig als je kijkt naar het reduceren van het aantal parkeerplekken. Het handige aan het leasen van een poolauto is: de werknemer maakt geen kosten (op een eventuele bekeuring na) en de werkgever hoeft geen declaraties meer te betalen. 

Een auto leasen voor zelfstandig ondernemers

Een auto zzp leasen voor zelfstandig ondernemers kun je eenvoudig online regelen, ook het huren van een deelauto. Je kunt voor een auto zzp een lease-abonnement afsluiten, beginnend al vanaf 10 euro per maand. Het hangt ervan af hoe vaak je gebruik wilt maken van de lease auto. Je kunt de auto voor een kortere of langere periode huren. Je kunt ook kiezen voor een deelauto die je deelt met werknemers uit andere plaatsen van Nederland. Met een speciale app open je het slot, en het sleuteltje ligt op je te wachten op het dashboard. Er zijn vele mogelijkheden. Je hebt hierbij geen kosten aan onderhoud en verzekering, super fijn dus. Oriënteer je vandaag nog en wie weet kies jij ook voor een van de vormen van zakelijk leasen zoals via een deelauto, zo stoom je jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

Anderen lazen ook

Andere blogs